Reviews

 • Presentatiemappen voor dossiers patiënten

  Met Visionair waren wij op zoek naar presentatiemappen, Into The Box heeft ons hier perfect geholpen.
  Bedankt voor de top service!

  Stephanie D. - Visionair Oogzorg
 • Kwalitatieve visitekaartjes

  De bestelling is goed aangekomen. We zijn zeer tevreden met de kaartjes. 
  Ik zal zeker in toekomst nog gebruik maken van jullie.

  Karin W. - Grafisch vormgever
 • Perfecte partner

  Voor Cuperus hebben wij regelmatig heel uiteenlopend drukwerk nodig. En Into The Box is hiervoor de perfecte partner! Zij zorgen steeds voor kwaliteit én goed advies. Een hele fijne samenwerking!

  Nathalie Hannes
 • Vertrouwen

  Into The Box vertrouw ik 100% voor het drukken van mijn kaartencollecties. Ik word steeds snel geholpen en ik ben heel tevreden van het geleverde drukwerk!

  Janis Ooms, SMOOJ
 • Uitgebreid gamma en kennis van zaken!

  Ik organiseer samen met mijn vereniging jaarlijks twee grote evenementen. We pakken graag uit met originele promocampagnes en Into The Box kan ons steeds verder helpen met hun uitgebreid gamma aan bedrukte gadgets. Daarnaast gaan ze ook persoonlijk te werk en kijken ze onze ontwerpen na zodat er geen foute bedrukkingen gebeuren. Als we het zelf niet goed weten kunnen we steeds bij hen terecht voor advies over de juiste kleuren, grootte, materialen,...

  Dankzij Into The Box zijn onze promocampagnes altijd een schot in de roos!

  Pieter Vanherck
 • Ruim aanbod

  Into The Box staat voor eerlijke, juiste en correcte service. Hun prijzen zijn scherp en hun aanbod is zeer uitgebreid. Het proberen waard!

  Evy Cuyvers
 • Aanrader!

  Als grafisch ontwerper werk ik al jaren samen met Into The Box voor al mijn drukwerk. Stickers, geboortekaartjes, visitekaartjes,… worden altijd netjes én snel geleverd. De persoonlijke service maakt het helemaal af. Aanrader! 

  Line Broeckx
 • Super service!

  Ik bestel voor KSA Mol kledij bij Into The Box. Dit omdat ze van prijs-kwaliteit zéér goed zijn. Ze hebben me verder geholpen met vragen en leveren snel. Onze leden zijn zeker fan van de warme truien!

  Lin Kauwenberghs
 • Cadeaubonnen

  Voor cadeaubonnen op maat kwam ik terecht bij Into The Box. Snelle en correcte bezorging. Super tevreden van de service en de hulp op maat!

  Rani Van den Acker
 • Top truien!

  Voor District Mol laten we jaarlijks truien drukken die verdeeld worden onder onze nieuwe leden. Into The Box kan deze truien aan een zeer scherpe prijs aanbieden en bovendien snel leveren! Over de drukkwaliteit zijn we bijzonder tevreden! 

  Heel klantvriendelijk, prima service!

  Tim Spriet