Over ons

Druk de kosten: onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding

Het jonge maar ervaren team van Into The Box zet jouw grafisch idee om in real-life promotiemateriaal. We bedrukken zowat alles, van papier tot spandoeken en van broodzakken tot zonnebrillen. Vind je niet wat je zoekt? Laat het ons weten en wij vinden het voor jou.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het organiseren van een groot jongerenevenement in Mol, kennen we de evenementenwereld op ons duimpje.

We weten als geen ander hoe belangrijk promotiemateriaal is voor het succes van elk evenement. En hoe beperkt het budget kan zijn. Daar spelen wij op in met onze nieuwe online printshop, waar we jou helpen bij de zoektocht naar goedkoop, maar kwaliteitsvol drukwerk.

24/7 bereikbaar

Je kan ons van 's morgens tot 's avonds bereiken met je vragen. Het is niet ongewoon dat je 's avonds laat een mailtje van ons krijgt. 

Drukwerk op maat

Je krijgt advies op maat, zodat je steeds de interessantste oplossing hebt voor een onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding.

Jouw of ons ontwerp

We helpen je graag bij het drukklaar maken van jouw ontwerp. Je kan ook een beroep doen op ons voor een grafisch ontwerp met professionele uitstraling.

Onberispelijke kwaliteit voor elk budget

Wat je ook wilt, wij doen het. Reken op ons voor de crème de la crème, maar ook degelijke kwaliteit wanneer je de kosten wil drukken.

Onze missie: een succesvol evenement voor elk budget

Iedereen heeft recht op dat gelukzalig gevoel van een geslaagd evenement, een sterke brandingcampagne van je onderneming of die tijdelijke actie die helemaal gesmeerd loopt. Daarom maakt Into The Box drukwerk toegankelijk voor elk budget. Want drukwerk is niet per definitie duur en bestaat in oneindig veel soorten en maten. Wij zijn er voor jou, omdat de ervaring ons heeft geleerd dat drukwerk een essentiële rol speelt in het succes van jouw evenement, onderneming of feest.